piotr5555 16.11.2019 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Mam dylemat odnośnie wyboru napędu do bramy wjazdowej na teren posesji (domu). Brama jaką wybrałem to brama dwuskrzydłowa uchylna stalowa o wymiarach 350 x 154 cm. Jeśli ktoś ma podobną otwieraną automatycznie prosiłbym o sugestie sprawdzonego przez Was producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek_ni 18.11.2019 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 W kwestii może nie tyle technicznej co estetycznej - każda brama ma inną konstrukcję - odległości pomiędzy elementami różnią się i nie masz pewności jak wyglądać będzie efekt końcowy. Proponowałbym przeanalizować rysunek techniczny bramy i konkretnego siłownika i zobaczyć jak wypadają wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazyliszekk 19.11.2019 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 tak naprawde nie okresliles czego potrzebujesz, a po takim opisie mozna zaproponowac wiele napedowgdybym mogl cos zaproponowac to nie kierowanie sie opinia ogolnie o marce tylko o konkretnym produkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orto 20.11.2019 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 (edytowane) Jeżeli do bramy dwuskrzydłowej to mogę polecić napęd, który mam u siebie założony już ponad 2 lata bezawaryjnie - [moderowano]. Zbliża się trzecia jego zima i póki co nie sprawiał problemów. Myślałem, że przy niższych temperaturach może tracić zasięg albo na prędkości zamykania - nic takiego się nie dzieje. Dodatkowo podpiąłem sobie małego UPSa w domu w razie 'w' i działa nawet przy braku prądu. Gdybyś miał pytania co do instalacji postaram się pomóc ale powinieneś dać radę założyć sam Edytowane 20 Listopada 2019 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5555 05.12.2019 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Jeżeli do bramy dwuskrzydłowej to mogę polecić napęd, który mam u siebie założony już ponad 2 lata bezawaryjnie - [moderowano]. Zbliża się trzecia jego zima i póki co nie sprawiał problemów. Myślałem, że przy niższych temperaturach może tracić zasięg albo na prędkości zamykania - nic takiego się nie dzieje. Dodatkowo podpiąłem sobie małego UPSa w domu w razie 'w' i działa nawet przy braku prądu. Gdybyś miał pytania co do instalacji postaram się pomóc ale powinieneś dać radę założyć sam O jakim napedzie mowisz? bo chyba cos zostalo wyciete a chetnie bym sie dowiedzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.12.2019 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 O jakim napedzie mowisz? bo chyba cos zostalo wyciete a chetnie bym sie dowiedzial? Moi drodzy. Jeszcze jeden taki post a wszystkie cztery nicki uczestniczące w tej dyskusji zostaną zbanowane, a dla potomnych wymienię markę, którą tak usilnie promujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts