titanium 17.11.2019 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Witam zbudowałem obudowę kominka z płyt krzemianowych dodatkowo chcę dać jeszcze na to wszytko płytę GK "Różową" i teraz pytanie jak to zrobić :-można skręcić samymi wkrętami ?-Zagruntować , zwykły grunt głęboko penetrujący ? Dedykowany grunt jest drogi ? a to chyba nic innego jak "szkło wodne" ? może być ? na to elastyczny klej do płytek ? klej do GK? , specjalny klej do płyt krzemianowych ? może jeszcze dać zbrojenie z siatki z włókna szklanego ? Z Góry dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 17.11.2019 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Witam zbudowałem obudowę kominka z płyt krzemianowych dodatkowo chcę dać jeszcze na to wszytko płytę GK "Różową" i teraz pytanie jak to zrobić : -można skręcić samymi wkrętami ? -Zagruntować , zwykły grunt głęboko penetrujący ? Dedykowany grunt jest drogi ? a to chyba nic innego jak "szkło wodne" ? może być ? na to elastyczny klej do płytek ? klej do GK? , specjalny klej do płyt krzemianowych ? może jeszcze dać zbrojenie z siatki z włókna szklanego ? Z Góry dzięki za pomoc .Wkręty do drewna takie by nie wylazły w środku obudowy...Impregnaty zbędne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titanium 17.11.2019 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Wielkie dzięki za odpowiedź panie Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts