Mario3279 18.11.2019 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Witam.Przy wierceniu otworu w stropie na rurę fi 100 odpadło mi kawałek terivy obok otworu dziura 25x15 cm i widac kawałek pustej przestrzeni i mam pytanie czym mogłbym wypełnic ten otwór zeby byl w miarę stabilny i w przyszłości sie nie wykruszył po narzuceniu tynku?Dziękuję za odpowiedzi.Zamieszczam zdjęcie https://zapodaj.net/447b00db82b0b.jpg.html Edytowane 19 Listopada 2019 przez Mario3279 Brak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 19.11.2019 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Podłóż od spodu kawałek płyty lub styropianu i podeprzyj stemplem >pustak wewnątrz obłóż kawałkami styropianu żeby beton nie rozpływał się w środku > zalej to zaprawą betonową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.11.2019 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Szanowny Panie.Metoda opisana przez użytkownika jnow1 jest prawidłowa. Dodałbym jeszcze, że może Pan wnętrze otworu dokładnie oczyścić oraz zagruntować. Można wykorzystać do tego grunt Śnieżka Acryl-Putz® GU40. Po usunięciu stempla, a przed nałożeniem tynku lub gładzi niezbędne będzie gruntowanie powierzchni, aby zwiększyć jej przyczepność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.12.2019 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Podłóż od spodu kawałek płyty lub styropianu i podeprzyj stemplem >pustak wewnątrz obłóż kawałkami styropianu żeby beton nie rozpływał się w środku > zalej to zaprawą betonową.. Napaćkane pianki, zapaćkaj do końca. Trochę wyskrob po wyschnięciu, daj siatkę w kleju + gładź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.12.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Przy wierceniu otworu w stropie na rurę fi 100 odpadło mi kawałek terivy obok otworu dziura 25x15 cm i widac kawałek pustej przestrzeni i mam pytanie czym mogłbym wypełnic ten otwór zeby byl w miarę stabilny i w przyszłości sie nie wykruszył po narzuceniu tynku? Ta rura fi 100mm do jakich celów ma służyć i co jest na górze tego stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts