Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opinie na temat sprz?tu HAIER

Waluś

Recommended Posts

Z tego co słyszałem i czytałem to za Oceanem HAIER jest znaną marką posiadającą znaczny udział w rynku AGD (głównie lodówki). Teraz zaczynają ekspansję na Europę.

Producent jest rzeczywiście chiński, ale jakie ma to znaczenie - większość "wnętrzności" do tzw. markowych sprzętów właśnie tam jest produkowana.

dla mnie ta firma jest totalnie spalona, bo pierwszy raz zetknąłem się z nią w "Telezakupy Mango". Niejaki raper Norbi reklamował tamdzież telefon komórkowy Haier za 1500 zł będący rzekomo szczytem mody w stanach. Reklama była tak nachalna i pokrętna, że raz na zawsze zakodowała mi w głowie tą firmę jako producenta kompletnego syfu.

Popatrz tutaj

http://tinyurl.com/5zqfa

http://tinyurl.com/6gqh9

a ja czytałem chyba w claudii kupinej przez żonę z powodu załączonego do niej filmu, ze ta firma pokrętnie dotarła do technologii jakie stosuje. z jednej strony nieładnie, ale z drugiej - bazuje na sprawdzonych rozwiązaniach...

ja mimo to u siebie wybieram sprzet BSH jako optymalny cenowo-jakościwo

To chyba jest produkcji chińskiej

A ja wlasnie jestem w Chinach

i na szczescie niedlugo wyjezdzam.

Dostalem 75% wyposazenia w apartamencie z tej firmy.

Popsulem pilot od klimatyzacji tej firmy (spadl z polki nad lozkiem i LCD przestalo wyswietlac funkcje to puknalem nim o kolano to sie plyn pod szybka rozlal i tyle z niego zostalo), klima halasuje jak motorower, suszarka tej firmy dziala jak pies sasiada, kuchenki nawet nie odpalam.

Dyspenser wody podgrzewa czesciowo tez ta z zaworka z zimna.

Lodowka dziala, bo produktow w niej jak w sklepie z czasow PRL.

Szkoda gadac.

To taki sprzet jak meble IKEA.

Wprowadzasz sie to kupujesz lub ci kupuja tanio nowe.

Po wyprowadzce uzupelniaja o nowe dla nastepnego.

Do domu? Nigdy.

To jest skonczone badziewie.

Nie mam alergii na chinskie produkty tylko ten producent nie marzy o medalu za jakosc i tyle.

Spotkalem tu kolege Polaka i tez sie smial z firmy SREIER.