Waluś 02.11.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Już nie długo (NARESZCIE ) stanę przed wyborem sprzętu AGD do mojej kuchni. Wsród wielu ofert zainteresowałem się ofertą firmy HAIER, przystępna cena, duży wybór. Chciałbym poznać Wasze opinie na temat sprzętu tej firmy, czy warto w to wchodzić.......? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 To chyba jest produkcji chińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 03.11.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Z tego co słyszałem i czytałem to za Oceanem HAIER jest znaną marką posiadającą znaczny udział w rynku AGD (głównie lodówki). Teraz zaczynają ekspansję na Europę.Producent jest rzeczywiście chiński, ale jakie ma to znaczenie - większość "wnętrzności" do tzw. markowych sprzętów właśnie tam jest produkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 03.11.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 dla mnie ta firma jest totalnie spalona, bo pierwszy raz zetknąłem się z nią w "Telezakupy Mango". Niejaki raper Norbi reklamował tamdzież telefon komórkowy Haier za 1500 zł będący rzekomo szczytem mody w stanach. Reklama była tak nachalna i pokrętna, że raz na zawsze zakodowała mi w głowie tą firmę jako producenta kompletnego syfu. Popatrz tutajhttp://tinyurl.com/5zqfahttp://tinyurl.com/6gqh9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 03.11.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Oglądałam ostatnio w Media ich sprzęt. Najtańszy, chyba kiepski. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mib 04.11.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 a ja czytałem chyba w claudii kupinej przez żonę z powodu załączonego do niej filmu, ze ta firma pokrętnie dotarła do technologii jakie stosuje. z jednej strony nieładnie, ale z drugiej - bazuje na sprawdzonych rozwiązaniach... ja mimo to u siebie wybieram sprzet BSH jako optymalny cenowo-jakościwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DwM 05.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 To chyba jest produkcji chińskiej A ja wlasnie jestem w Chinach i na szczescie niedlugo wyjezdzam. Dostalem 75% wyposazenia w apartamencie z tej firmy. Popsulem pilot od klimatyzacji tej firmy (spadl z polki nad lozkiem i LCD przestalo wyswietlac funkcje to puknalem nim o kolano to sie plyn pod szybka rozlal i tyle z niego zostalo), klima halasuje jak motorower, suszarka tej firmy dziala jak pies sasiada, kuchenki nawet nie odpalam. Dyspenser wody podgrzewa czesciowo tez ta z zaworka z zimna. Lodowka dziala, bo produktow w niej jak w sklepie z czasow PRL. Szkoda gadac. To taki sprzet jak meble IKEA. Wprowadzasz sie to kupujesz lub ci kupuja tanio nowe. Po wyprowadzce uzupelniaja o nowe dla nastepnego. Do domu? Nigdy. To jest skonczone badziewie. Nie mam alergii na chinskie produkty tylko ten producent nie marzy o medalu za jakosc i tyle. Spotkalem tu kolege Polaka i tez sie smial z firmy SREIER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts