Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do "tam gdzie mieszkać bedzie Jane"

Teska

Recommended Posts

Teraz już jest, chodzą cały czas za sobą, bawią się razem, ganiają po przedszkolu, siedzą razem przy posiłkach, Mikołaj odprowadza Olę, gdy przychodzę do przedszkola, umawiają się "do marketu", ...

a ostatnio rysują swój ślub, który ma sie odbyć niebawem

chyba powinnam zacząć się martwić

A dzieci przypadkiem nie planują? Przyjdzie kiedyś z przedszkola i powie, że zostaniecie dziadkami. Janie chcę być złym prorokiem, ale wystrzelałbym wszystkie bociany w okolicy. :wink:

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O rany, jane !

Dobrze, że to napisałaś o Twojej córce! Ona wygląda na nieco starszą od mojej więc jeszcze zdążę ...

Muszę pogadać z architektem coby przy wejściu - może w wiatrołapie - jakieś dogodne, poręczne miejsce na ... fuzję umieścił .... :wink: 8)

Trzeba dać sobie choć cień szansy na obronę córci przed natrętnymi apsztyfikantami .... 8)

O rany, jane !

Dobrze, że to napisałaś o Twojej córce! Ona wygląda na nieco starszą od mojej więc jeszcze zdążę ...

Muszę pogadać z architektem coby przy wejściu - może w wiatrołapie - jakieś dogodne, poręczne miejsce na ... fuzję umieścił .... :wink: 8)

Trzeba dać sobie choć cień szansy na obronę córci przed natrętnymi apsztyfikantami .... 8)

Ola jest starsza, ma 6 lat, więc masz jeszcze trochę czasu, choć wydaje mi się, że Twoja Basia jest bardziej rezolutna od mojej córki ;)

Mój Filip chyba jeszcze za młody na tak stały związek..... Matylda była w opowieściach przedszkolnych tylko przez jeden tydzień

Od czegoś trzeba zacząć ;)

ps. mój młodszy to też Filip

Willie dobrze pisze. Najpierw trzeba rozeznać stan majątkowy Pana Młodego, bo może nie tylko nie będzie Wam za ciasno, ale może jeszcze się pokój córci zwolnić jak pójdzie "na jego" :wink: :D Mój starszy syn (l.12) właśnie wrócił z wycieczki i oświadczył, że ma do niego zadzwonić Bardzo Fajna Dziewczyna. Spytałam jak ma na imię. Nie pamięta... Mężczyźni są okropni.. :wink:

Willie dobrze pisze. Najpierw trzeba rozeznać stan majątkowy Pana Młodego, bo może nie tylko nie będzie Wam za ciasno, ale może jeszcze się pokój córci zwolnić jak pójdzie "na jego" :wink: :D Mój starszy syn (l.12) właśnie wrócił z wycieczki i oświadczył, że ma do niego zadzwonić Bardzo Fajna Dziewczyna. Spytałam jak ma na imię. Nie pamięta... Mężczyźni są okropni.. :wink:

Ej,

Jagna przecież to nie imię jest ważne lecz ... wnętrze 8)

jane - nie załamuj mnie - myślałem, że wszystkie dzieci są takie rezolutne jak mój Hajduczek - a Ty piszesz, że Twoja spokojniejsza ...

Boże skąd się w dzieciach tyle energii bierze ???? :o :roll:

Mój starszy syn (l.12) właśnie wrócił z wycieczki i oświadczył, że ma do niego zadzwonić Bardzo Fajna Dziewczyna. Spytałam jak ma na imię. Nie pamięta... Mężczyźni są okropni.. :wink:

Dobrze, że pamiętał, że była fajna ;)

Jane,

Filip to Superowe imie prawda?

nooo :)

Mój starszy syn (l.12) właśnie wrócił z wycieczki i oświadczył, że ma do niego zadzwonić Bardzo Fajna Dziewczyna. Spytałam jak ma na imię. Nie pamięta... Mężczyźni są okropni.. :wink:

Dobrze, że pamiętał, że była fajna ;)

nooo :)

No nie wiem, czy tak znowu dobrze, że pamiętał, że była fajna... :wink:

• 1 month później...
Węgry piekny kraj! :wink:

ale niestety NIE NA BIAŁOŁĘCE

mój sąsiad ma ten sam zgryz.....a dom już w stanie surowym :o

ech ta globalizacja!

kiedy bedziecie wiedzieć???

trudno powiedzieć

mówi się o tym od tygodnia

wczoraj mąż dostał opis stanowiska/obowiązków

pozostaje kwestia kiedy najwcześniej "wypuszczą" go z firmy i jakie zaproponują warunki finansowe

jeny, dzieci mi będą w chacie po węgiersku gadać! ;)

Węgry? U mnie w pracy pracuje gościu, który ma ojca węgra i matkę polkę. Biegle mówi po polsku, angielsku i węgiersku.

Polecam słowo:

juno pokiwano - dzień dobry.

To rozumiem, ze działeczka będzie po prostu inwestycją. A dom zbudujecie po powrocie. Bo przeciez nie chcesz chyba budowac jak leon... :wink:

Węgry? U mnie w pracy pracuje gościu, który ma ojca węgra i matkę polkę. Biegle mówi po polsku, angielsku i węgiersku.

Polecam słowo:

To rozumiem, ze działeczka będzie po prostu inwestycją. A dom zbudujecie po powrocie. Bo przeciez nie chcesz chyba budowac jak leon... :wink:

a nie "potkiwano"?

i jeszcze egeszege dre ;)

a jak buduje leon, bo nie wiem?

Polecam słowo:

a nie "potkiwano"?

i jeszcze egeszege dre ;)

a jak buduje leon, bo nie wiem?

Nie bede upierał sie, że ma być bez "t"... Ale wiem, że działa! Raz na słowacji siedzieli obok mnie Węgrzy to powiedziałem im "Dzień dobry" (po węgiersku) to z lekka byli zaskoczeni, a potem zaczęli nawijac po ugro-fińsku... Wtedy ja wymiękłem... :wink:

Ależ to się wszystko dziwnie kręci. Dobrze, że wyjechalibyście teraz, kiedy działka pusta, bo jakby coś stało, to pewnie po Waszym powrocie i tak byłaby pusta... :-?

A mnie z Węgrami to się kojarzy taki zespół...."Coś-tam-Lokomotiv"? czy jakoś tak. Nic nie rozumiałam jak śpiewali, ale mieli fajne ubranka, długie włosy i takie ogromne buty. Jak wrócisz z Węgier, to też tak będziesz wyglądała... :wink: :D