Jacek69 03.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Budapeszt na szczęście ps. Willie, skorzystałam z Twoich namiarów. Mapka mi się robi... Tylko po co? Hello Jane - czemu tylko do Budapesztu????? Węgry są PIĘKNE! Spędzilismy tam nasze zeszłoroczne wakacje - od Balatonu, przez Budapeszt po Eger i okolice ..... było cudnie..... co do Dzień dobry - wydawało mi sie, że to było: juna podkiwanok - ale niczego nie dam sobie za to uciąć, o nie! Ten język to obraza rodzaju ludzkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.08.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kiedy spędzaliśmy z Przyszłą Małzonką szalone wakacje gdzieś tam w oklicach BudaPesztu to co przychodziło do płacenia uparcie wciskałem Pieknym Kelnerom w napiwku ISZTVANY.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.08.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Podkiwanok, na bank!! Mieszkałam tam ponad 2 lata. Fajnie jest - ale język - koszmarny, potrafiłam jednak w sklepie poprosic o 10 dkg szynki i podac swój adres w taksówce (łącznie z nr dzielnicy - a to bardzo ważne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.11.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 To jak tam Jane z budową?Który podpunkt został wybrany?Nie dajesz żadnego znaku życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 13.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no cóż nie wiem jak zagadać ale ... chciałabym powitac grupe białołęcką i moze zostać jej członkiem. buduje (na dzień dzisiejszy zbyt duze słowo) właśnie zaczynam budować i szukam geodety czy macie jakiegoś dobrego, sprawdzonego i za rozsądną cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts