karewna 24.11.2019 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Witam. Czy ktoś umie wytłumaczyć dlaczego się tak dzieje.Reklamować ? Drzwi wstawione tydz.temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 24.11.2019 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Pytanie podstawowe, jaka wilgotność w domu i temperatura. Na oknach w rogach czy przy ramie Ci się woda nie skrapla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.11.2019 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Tu nie na co reklamować. Ten typ tak ma. Jak unormujesz warunkiw domu to zjawisko ustąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karewna 24.11.2019 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Nie nie skrapla, myślę, że powodem jest bliskość małej łazienki z prysznicem. Postanowiłem założyć w łazience zamiast zwykłego wywietrznika sufitowego, wyciąg elektryczny.Jak to nie pomoże to nad drzwiami wybije dziurę i zamontuje jeszcze jeden wywietrznik. - czy pisze głupoty������������ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 24.11.2019 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Mam tak samo w wiatrołapie, ale jeszcze WM nie włączona, więc to norma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.11.2019 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Zacznijcie się martwić po pierwszym sezonie grzewczym A nie od razu po przeprowadzce czy o zgrozo jeszcze w trakcie budowy.Dom to jedna wielka wanna wody technologicznejDajcie jej czas odparować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karewna 24.11.2019 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Ale mój domek to przed wojną wybudowany to chyba opodarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.11.2019 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Zależy przed ktora wojna To powodu trzeba szukać w ogólnej wilgotności wnętrza i wentylacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts