tomasznowak29 24.11.2019 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Witam. Na całe poddasze będę kładł panele, ogrzewanie jest podłogowe więc potrzebuję specjalny podkład. Na parterze mam podkład z leroy merlin kosztował około 8 zł/m2 i w porównaniu do innych pomieszczeń gdzie są płytki jest chłodniej. Jakie podkłady macie u siebie? Czy warto płacić bardzo dużo za Arbiton MULTIPROTECT 1000 1,5 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro106 24.11.2019 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Witam. Na całe poddasze będę kładł panele, ogrzewanie jest podłogowe więc potrzebuję specjalny podkład. Na parterze mam podkład z leroy merlin kosztował około 8 zł/m2 i w porównaniu do innych pomieszczeń gdzie są płytki jest chłodniej. Jakie podkłady macie u siebie? Czy warto płacić bardzo dużo za Arbiton MULTIPROTECT 1000 1,5 mm? Ja dawałem Arbition Podkład Secura thermo aquastop smart 1,6 mm i też działa . Ale nigdy na panelach nie będziesz miał tej samej wydajności podłogówki co na gresie bo jest inna przewodność cieplna. U mnie podłogówka musi chodzić na tem z 2 stopnie wyższej niż gdyby był sam gres, 70 % podłogi w desce barlineckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts