mi1hu 24.11.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) Witam Buduję domek z bloczków solbet grubości 24 cm i chciałbym ocieplić go 5 cm wełny elewacyjnej następnie 15 cm styropianu szarego. Czy takie połączenie jest dopuszczalne czy nie. Edytowane 25 Listopada 2019 przez mi1hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełRa 31.01.2020 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Cześć, ja dołączam się do tego pytania. W projekcie mam styropian 15 cm, natomiast zależy mi na tym, żeby zrobić 20 cm. Czy można się tego podjąć nie ponosząc przy tym ryzyka ewentualnego nieodebrania domu lub nakazu rozbiórki styropianu ze strony nadzoru budowlanego z racji tego, że jest on niezgodny z projektem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts