Jagna 02.11.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Redakcjo, puk, puk, trzeba czas przestawić. Godzinę do tyłu. Tak o, bo taka moda ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.11.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Jagna u mnie jest ok. Zmieniłam w profilu na +1hours...na Berlin, Brukselę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.11.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ja nie mam nic przeciwko letniej pogodzie .... ale zaczynam się troszkę gubić w tej "godzinówce" , przychylam się zatem do próśb moich poprzedniczek i też pod nimi podpisuję . Pozdrawiam ponadczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 temat zmiany godziny przy zmianie czasu pojawia sie regularnie na forum za kazdym razem gdy zmieniamy czas, niestety nic w tej sprawie nie dzieje sie. Pozostaje samodzielna zmiana strefy czasowej w profilupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.11.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Hymmmmmm..... czyli paluszki do roboty ? i tak zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.11.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Pamiętamy, ale oczywiście zima nas co roku zaskakuje,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 A przecież nie jesteście drogowcami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts