Apacer 26.11.2019 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 (edytowane) Witam. Posiadam do sprzedania styropian fundamentowy hydro plus marki "styropian plus", szczegóły zamieszczam w tabliczce produktu. Mam 16 opakowań, w każdej znajduje się 0,3 m sześciennego, 2 metry kwadratowe, czyli w sumie posiadam 32 metry kwadratowe / 4,8 metra sześciennego. Cena jaka mnie interesuje to 260 zł za metr sześcienny, za całość 1100 zł. Oferuję darmowy transport w okolicach Głogów-Polkowice-Lubin za wpłatą zaliczki w kwocie 70 zł. Oferta prywatna, sprzedaję ponieważ zaszła pomyłka w zamówieniu hurtowni i wklepali złą liczbę metrów, a nie mam możliwości zwrotu fundamentowego. przepraszam za zdjęcie, nie wiem czemu jest odwrotnie, w komputerze mam poprawnie.... Edytowane 26 Listopada 2019 przez Apacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts