pan_tofelek 22.05.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ta odpowiedź na początku, o pudłach kartonowych nie jest zła. Pełna powaga, proponuję komodę albo regał kartonowy, proste mebelki ale super efektowne, idealne dla nastolatka. Polecę Tektoore z Wrocławia, wprawdzie zamawialiśmy tam materiały reklamowe dla firmy, ale widziałem niektóre ich meble - są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 22.05.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Może masz i rację... Dzięki za zdjęcie , a co do napisów to robiliśmy je sami z szablonów. Potem pędzel, trochę farby ... i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michael_28 22.05.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 No to nic lepiej nie będzie pasować jak "moro" na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 19.06.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 dobrym pomysłem, aby urozmaicić pokój dla dziecka jest odpowiednia aranżacja ścian, moja przyjaciółka zakupiła obraz na płótnie (http://dobryobraz.pl/product-pol-5027-Prostokat-Sportowe-auto-421-obraz-na-plotnie.html ) z motywem, który akurat interesował jej syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamczyż 25.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 dzisiaj czytałam ten artykuł, w sam raz na ten watek http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57598,14034475,Pokoj_nastolatka__na_dlugie_lata.html z sensem piszą tutaj o tym, żeby ten pokój mógł być łatwo dostosowany do dorastającego chłopca, bo za dwa lata może się mu już odmienić i nie będzie chciał wszędzie samochodzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 25.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ale 13 nastolatek zaraz będzie nastolatkiem. Nie wiem czy jest sens urządzać pokój według zainteresowań dziecka w takim wieku, jeśli zaraz będzie chciał się pokazywać jako dorosły facet. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts