Andrzej Wilhelmi 12.03.2020 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Każde będą dobre. Jak znajdę pudełka to napiszę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blitzkrieg 14.03.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 (edytowane) Dzięki! Edytowane 15 Marca 2020 przez blitzkrieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blitzkrieg 15.03.2020 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) Zdecydowałem się na Klimas Wkręt-Met 8x260 (pod kątem 90 stopni: 10xcm w krokiew, 12cm Thermano, 4cm kontrłata; przy wkręceniu pod skosem 67 stopni odpowiednio mniej w krokiew idzie) Kręcimy wiertarką, bo wkrętarki cywilne się nie nadają Panowie, ogromny szacunek dla Was za Waszą pomoc! Edytowane 15 Marca 2020 przez blitzkrieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemsk 03.08.2020 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Ja się nie zgodzę, że każde wkręty się nadadzą. Jak krokwie masz drewniane to jednak lepiej użyj wkrętów do drewna za dużo razy widziałem jak ludzie używali do drewna wkrętów do metalu i albo niszczyli materiał albo łączenie było po prostu słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.08.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 A tak konkretnie z czym się nie zgadzasz? Co tak dokładnie widziałeś? Chyba nie wiesz o czym piszesz. Izolację nakrokwiową montuje się wkrętami ciesielskimi a te mają gwinty do drewna. Pytanie, na które odpowiedziałem dotyczyło marki czyli producenta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts