michal_zachwalski 28.11.2019 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Witam, Aby uzyskać dotację na pompę ciepła, należy zainstalować ją i uruchomić do końca 2019 roku. Pytanie jest następujące - czy zakwalifikuję się do pozyskania dotacji jeżeli protokół odbioru zostanie wystawiony z datą 2019, a faktura będzie wystawiona np. w styczniu lub lutym 2020? Do tej pory byłem przekonany, że dotacja jest wypłacana 'z góry', przez co 'nieco' rozjechał mi się budżet i umówiłem się z instalatorem tak, że zainstaluje pompę z odroczonym terminem płatności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_zachwalski 29.11.2019 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 I jeszcze jedno pytanie: czy dla urzędu wystarcza faktura proforma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 29.11.2019 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 I jeszcze jedno pytanie: czy dla urzędu wystarcza faktura proforma? To na pewno nie. Proforma nie jest żadnym dokumentem. Co do faktury to może umów się tak, że ci wykonawca wystawi w grudniu z 90-dniowym terminem płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_zachwalski 11.12.2019 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Potwierdzone w urzędzie - musi być zarówno faktura z datą 2019 jak i protokół odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts