nowa7 28.11.2019 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Normalnie bym sobie poszukała ale potrzebuje na szybko bo mi działówki rano przyjadą i nie wiem czy nie zamówić jeszcze palety. Ile można opuścić sufit podwieszany od dolnej powierzchni wiązara. Na teraz musze się opuścić 25cm. Teraz okazało się przed chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 28.11.2019 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Według uznania ale myślę że będzie to lepiej wyglądało jeżeli sufit nie będzie wchodził w okna. :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 28.11.2019 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 akurat sufit miał być jeszcze wyżej, dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro106 28.11.2019 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Musisz sprawdzić jakie są maksymalne długości zawiesiów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 28.11.2019 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) Akurat wieszaki to nie problem bo można kupić bardzo długie a w dodatku można je że sobą sztukowac. Czasiem można to zaobserwować w różnych galeriach handlowych gdzie między sufitem z kasetonów kratowych a dachem jest spora przestrzeń. Ja u siebie mam chyba że 45 cm przestrzeni między wiazarwmi a sufitem podwieszanym i dzięki czemu mam tam np schowane rury od wentylacji mechanicznej itp. Edytowane 28 Listopada 2019 przez Nervil18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts