Adam.1 29.11.2019 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Cześć. Niedawno skończyłem kurs na glazurnika i rozpoczynam za kilka dni swoją pierwszą robotę. Właśnie stoję przed wyborem kleju do płytek oraz jakiegoś systemu pomocnego przy układaniu płytek. W internecie widziałem jakiś system Vadum System. Wygląda fajnie i cenowo też ok biorąc pod uwagę inne systemy. Czy ktoś z was z tego korzysta? Proszę o opinie i porady bo nie wiem, czy opłaci mi się kupić. Klej jakiś dobiorę, to nie będzie chyba problemu ale właśnie chodzi mi o ten system do poziomowania płytek. Słyszałem dobre opinie na jego temat ale pomyślałem,że jeszcze tutaj zapytam. Dzięki za odpowiedzi.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 29.11.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Kurcze taki fajny nick zabrałem komuś kto będzie się chciał zarejestrować i nie spamować, tylko normalnie uczestniczyć w życiu forum. Wstydź się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts