meeisster 30.11.2019 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Witam Proszę o opinie osoby które użytkują garaże o podanie temperatury wewnątrz w ziemie. Przeczytałem już chyba wszystkie tematy i bardzo proszę bez dyskusji "że ja mam lepiej i tak powinno być albo nie", porostu, mam garaż: 1. Garaż w bryle/ doklejony/ wolnostojący 2. Powierzchnia, wielkość bramy 3. Ocieplony- jak? 4. Ocieplona podłoga Tak/NIe 5. Ogrzewany Tak/NIe 6. Ogrzewany w jaki sposób 7. Temperatura w Zimie/Lecie Ja obecnie użytkuje garaż: 1. Garaż w bryle 2. 25m2 3. Ocieplony na zewnątrz 10cm syropianu 4. Ocieplona podłoga- NIe 5. Ogrzewany- NIe 6. Ogrzewany w jaki sposób- (od stropu i sąsiadujących pomieszczeń) 7. Temperatura w Zimie nie mniej niż 10 stopni, w lecie zawsze 2-3 stopnie chłodniej niż w reszcie domu W nowym domu planuje: 1. Garaż doklejony do domu (jak narysunku) 2. 40m2 3. Ocieplony na zewnątrz 20cm syropianu + 12cm fundament + 20/30cm strop drewniany + 5cm sciany domu od wewnątrz 4. Ocieplona podłoga- NIe 5. Ogrzewany- TAK 6. Ogrzewany w jaki sposób- sąsiadujących pomieszczeń,Grzejnik niskotemperaturowy (rezerwa) 7. Temperatura w Zimie ??? Lecie?? Dziękuję za odpowiedzi! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 30.11.2019 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Wysil się i przeszukaj forum bo jest tu duży temat o temperaturach w garażu zimą, gdzie ludzie podają szczegółowe dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts