Karorka 03.11.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 a tu mozna obejrzec nasz dom http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=25325&k=10&q=domek%20Tomka%20i%20karorki&nxt=45 link do ostatnich zdjec zeby nie znudzic szanownych Forumowiczow pozdrawiam cieplutko karorka a tu najnowsze http://karorka.photosite.com/Album1/?page=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 03.11.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 "a tak powinien wygladac wg architekta ale nie bedzie bo odpadl np. klinkier" - wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 03.11.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Jaki ładny domek oczywiście. Lubię projekty architekta, którego domek "szyjecie". Gdzie stoi dom i kiedy będzie można obejrzeć wykończone wnętrza ? Coś czuję, że obok domu mieczotronixa będzie to mój drugi ulubieniec na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 03.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Bardzo ładne okienka. Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 03.11.2004 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 o tak okienka sa ladne i tez ladnie kosztuja wlasnie jestesmy na etapie poszukiwan gdybysmy wczesniej zorientowali sie w cenach to chyba nie wybralibysmy tego projektu a dom stoi w koczargach - gmina stare babice - na razie zimuje a dalej chcemy zaczac na wiosne i wprowadzic sie przed nastepna zima - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 16.11.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witam Karorka W rzeczywistości przedstawia sie jeszcze lepiej niz na zdjęciach. Super domek. A oknami się nie martw (wiem że łatwo sie mówi gorzej się nie martwić) ale pomyśl jak będzie super gdy juz je zamontujecie i zmią będziecie sobie siedzieć w cieplutnkim domku z TAAAKIIIIM widokiem na śnieg ..... Życzę powodzenia wposzukiwaniach Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 16.11.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witam Karorka W rzeczywistości przedstawia sie jeszcze lepiej niz na zdjęciach. Super domek. A oknami się nie martw (wiem że łatwo sie mówi gorzej się nie martwić) ale pomyśl jak będzie super gdy juz je zamontujecie i zmią będziecie sobie siedzieć w cieplutnkim domku z TAAAKIIIIM widokiem na śnieg ..... Życzę powodzenia wposzukiwaniach Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 16.11.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Karorka, bardzo fajny dom Bedziesz miala super przeszklenie. Czekam na dalsze zdjecia i pozdrawiam. Ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Dlaczego klinkier odpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 16.11.2004 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witam Karorka W rzeczywistości przedstawia sie jeszcze lepiej niz na zdjęciach. Super domek. A oknami się nie martw (wiem że łatwo sie mówi gorzej się nie martwić) ale pomyśl jak będzie super gdy juz je zamontujecie i zmią będziecie sobie siedzieć w cieplutnkim domku z TAAAKIIIIM widokiem na śnieg ..... Życzę powodzenia wposzukiwaniach Agi od Jaro dzieki - widze ze byla jakas wizja lokalna rzeczywiscie na oknach swiat sie nie konczy - jakos z tego wybrniemy i juz nie moge doczekac sie wiosny kiedy znowu zacznie sie cos dziac verunia klinkier odpadl ze wzgledu na koszty ale postaramy sie wymyslic inna ciekawa elewacje a wole skoncentrowac sily finansowe na wnetrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Nooo, ja planowałam coól z płytek klinkierowych ale jak zobaczyłam cenę to też się wyleczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 20.12.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 nasz dom w wielkim skrocie http://karorka.photosite.com/Album1/?page=3 od zeszlego roku wiele sie zmienilo ale w srodku jeszcze niewiele do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.12.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dom piękny chociaż duży (no właśnie ile ma metrów?).Widzę, ze budujecie z Ytonga, jakiej grubości są ściany nośne 36,5 czy 40? Aha tych oststnich zdjęć nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Sorry już zdjęcia widać.Okna piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 20.12.2005 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no duzy 236 m gdybysmy teraz zaczynali wybralibysmy mniejszy ale byl problem z dobraniem projektu na waska dzialke i jak wreszcie znalezlismy taki ktory nam pasowal i miescil sie na dzialce to bylo wielkie hura nadal nam sie podoba ale te koszty a ytong jest 36,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 20.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jestem pod wrażeniem czy jest to projekt indywidualny ile ma metrów powierzchni urzytkowej. Gratuluje pięknego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 21.12.2005 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 dzieki Beti projekt jest gotowy (Omega z pacowni Archtim) choc po wielu przerobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.12.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Gratulki,naprawde fajny domek,nie mogę doczekać się zdjęc wnętrz juz wykonczonych.Jezeli mozesz tak orientacyjnie powiedziec to jaki koszt jest takiego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 05.01.2006 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Gratulki,naprawde fajny domek,nie mogę doczekać się zdjęc wnętrz juz wykonczonych.Jezeli mozesz tak orientacyjnie powiedziec to jaki koszt jest takiego domu? ja sie boje nawet myslec ile ten dom bedzie ostatecznie kosztowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Bardzo ciekawy dom, nietypowy i ladny. Oj, juz widze jakie wnetrza beda piekne... Koczargi, to wiem gdzie jest, przejezdzam jak jade na nasza dzialke ale niestety nie widzialam Wasz dom. Pewnie nie jest przy tej glownej drodze? Elewacja tez ladna i bez tego klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts