Karorka 05.01.2006 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 dzieki Zeljka z tego co kojarze to masz dzialke w Borzecinie wiec pewnie przejezdzasz przez Koczargi Nowe - te sa wzdluz warszawskiej, do Starych trzeba skrecic w prawo (zaraz jak zaczynaja sie nowe) i jechac jakies 1,5 km w strone Lipkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Karorka dzieki za wskazowki, na pewno kiedys pojade ta droga aby rzucic okiem na Wasz piekny dom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Dzis wlasnie jechalam ta droga i widzialam Wasz domek na zywo...Jest jeszcze piekniejszy niz na zdjeciach... Gratuluje. Okolice tez macie fajna i las tak blisko...Bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Karorka szkoda, że zmieniliście plany elewacji (chociaż też dobrze was rozumię). a może pomyślicie np. o drewnie? niestety nie wiem czy cenowo lepiej wychodzi. wydaje mi się jednak, że przy takiej powirzchni czegoś tutaj brakuje. ta ogroman powierzchnia ścian przytłacza, drewno dodałoby dużo uroku. antresola będzie robić wrażenie i pewnie całe wnetrze bardzo mi się podoba, będę częściej wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 23.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Jeju... Karorka... te paseczki w łazience... wow...super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts