adekwatny 02.12.2019 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Witam,Aktualnie jestem na etapie klejenia styroduru jak w temacie. Chciałbym zasięgnąć opinii na temat tego materiału. Czy ktoś już miał przyjemność kłaść takowy styrodur od tego producenta ? Proszę o opinie , ja wybrałem grubosc 10cm, zamieszczam tez link do dokumentacji technicznej tego Xpsa . Na xps będzie położona także folia kubelkowa. Wystarczy ? http://brioxps.pl/upload/karta_techniczna.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 19.07.2020 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 dobry produkt wg mnie. stosowałem u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desta13 15.09.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Podpinam się pod temat. Zastanawiam się nad tym materiałem z tym, że nie wiem czy inwestować w grubszy 15 cm czy brać tak jak autor 10 cm. Nie mam wiedzy czy grubość warstwy styropianu będzie miała znaczenie przy ociepleniu fundamentu, lambda dla obu warstw to 0.034. grunty piaski przepuszczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 18.09.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Daj 10cm giasu xps i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts