andkor 03.12.2019 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Buderus LOGOMAX PLUS GB062, jednofunkcyjny kocioł- wyskakuje informacja migająca H8. prawdopodobnie o konieczności wykonania terminowego przeglądu. podpowie ktoś jak mogę sam skasować tą informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2019 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Wezwij serwis do serwisowania. Kocioł pewnie nowy więc warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 03.12.2019 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Ja podpowiem.Resetujesz za każdym razem kocioł, po pojawieniu się błędu. To uciążliwe, ale skoro pytasz......za którymś razem sterownik stwierdzi, że nie ma sensu kopać się z koniem i po prostu przestanie wyświetlać wyimaginowany błąd. U mnie już trzeci sezon Buderus hula bez błędów, a miałem na początku to samo, co ty - wywalało błąd co parę dni. U mnie to był błąd 02, ale nie patrz na to (na cyfry), bo gdyby u każdego taki sam błąd wyskakiwał, to nikt by nie serwisował tych kotłów, które notabene są w zasadzie bezawaryjne.Ja mam zainstalowany zmiękczacz wody, dlatego nie robię przeglądów, ponieważ serwisant nie ma tam nic w zasadzie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2019 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Usterki należą do tzw. stałych i tzw. przemijających.Może H8 to usterka przemijająca i można to przeczekać.Można też taką usterkę "usunąć" poprzez przycisk "reset". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 03.12.2019 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Toż o tym właśnie napisałem. Czyli powinno zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.12.2019 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Buderus LOGOMAX PLUS GB062, jednofunkcyjny kocioł- wyskakuje informacja migająca H8. prawdopodobnie o konieczności wykonania terminowego przeglądu. podpowie ktoś jak mogę sam skasować tą informację? A może jednak warto od czasu do czasu poświęcić te 250zl i jednak zrobić przegląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts