dual66 04.12.2019 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Witam. Pomóżcie. Synek wpadl do kotłowni i ściągnął zawór, nie wiem jak to prawidłowo ustawić, próbowałem wg instrukcji ale chyba jest jeszcze gorzej. Od. Lewej zasilanie od pieca Po. Prawej woda zmieszana pompa Willo Od dołu powrót. Junker cerapur smart zsb14 Zbiornik na c. W. U. 120l Cw400 Proszę. O pomoc. Zdjęcia ustawienia wycięcia są dokladnie tak jak na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dual66 04.12.2019 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 05.12.2019 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Podobny problem mam tylko zawory zwykłe bez siłowników pokrętła się wogole nie trzymają wystarczy lekko zachaczyc o nie i spadają na podłogę myślę ze afriso powinno dopracować ten element jakiej z akrecanie na śrubę od czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts