Bytowiak132 24.11.2021 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) Witam ponownie. Kolejny krok z dachem za mną. Okazało się, że kałuże to nie wszystko. Dach przecieka. Ekipa pogoniona, pieniądze które jeszcze powinien zapłacić tej ekipie zapłacone nie zostały, (na naprawę dachu pewnie i tak za mało) kolejna ekipa "umówiona" ale z racji pogody do wiosny raczej nic się nie ruszy, nie chcę znowu dać się nabić czy coś. Teraz moje pytanie, rwać wszystko do betonu? Wtedy wylewka spadkowa, styrodur i papa? Czy zerwać tylko papę i wtedy wylewka spadkowa na styrodurze? Na to spowrotem papa i tyle? A mozna zrobic jakaś cienką wylewkę teraz na papie i wtedy na to ponownie papę? Nie chcę ponownie ślepo wierzyć majstrowi w to co powie. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Bytowiak132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 25.11.2021 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Po co zrywać. Rób spadek na tym co jest i później papa. Spadek ze styropianu najprościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts