kozik111 07.12.2019 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Witam, dostalem projekt i wycene rekuperacji do mojego domu, nie znam sie na tym ale zastanawia mnie ilosc wywiewow. ParterWiatrolap (drzwi do komunikacji, drzwi do garazu) wywiewPokoj-nawiewKuchnia otwarta na salon( kuchnia wywiew, salon nawiewy)Spizarka obok kuchni - wywiewLazienka- wywiewPoddaszeSypialnia, dwa pokoje - nawiewyLazienka, pralnia, garderoba, komunikacja -wywiewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 08.12.2019 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Jeżeli chodzi o rodzaj wentylacji dla poszczególnych pomieszczeń jest OK Nie musi być ta sama ilość rur nawiewnych co wywiewnych.Ważne jest aby całość była zbilansowana tzn nawiew=wywiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik111 09.12.2019 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Zastanawial mnie wywiew w koryarzu na poddaszu, czy ma sens skoro kolejne wywiewy sa obok w schowku i lazience polaczonej z pralnia. Nad bilansem przeplywu sie nie rozwodze bo mam nadzieje ze projektant wie co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 09.12.2019 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Zastanawial mnie wywiew w koryarzu na poddaszu, czy ma sens skoro kolejne wywiewy sa obok w schowku i lazience polaczonej z pralnia. Nad bilansem przeplywu sie nie rozwodze bo mam nadzieje ze projektant wie co robi. Wg.mnie na korytarzu nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts