KrisuKW 09.12.2019 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Witam. W domu rodziców chciałbym ocieplić strop nad pomieszczeniem ogrzewanym, obecnie są tam wyspane trociny wymieszane z wapnem. Zależy mi na tym, żeby nie obciążać zbytnio tego stropu, dom budowany w latach 90 i nie jestem pewien co do jakości tego stropu. Chciałem to wykonać w następujący sposób od strony stropu 1. Folia budowlana 0.3 mm2. 2 x 10 cm styropianu 3. Plyta OSB 12 mm Czy takie ocieplenie ma sens?? Pomiędzy styropian, a płytę OSB dawać jakąś folię?? Najistotniejszy dla mnie warunek to to żeby ograniczyć do min obciążenie tego stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisuKW 11.12.2019 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Proszę o usunięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts