m0niak 03.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Mam do zabudowania wnękę na wys ok 1m nad podłogą o wymiarach ok 1,5m(wys)x0,8m(szer) i ok 35 cm głębokości. Jest ona dokładnie na przejściu między ścianą a stołem, wolałabym więc uniknąć otwieranych drzwiczek. Może podzielić ją na pół po wysokości i zrobić 2 żaluzje?? Czy ktoś ma może u siebie szafkę z takim systemem? Boję sie, ze przy częstszym używaniu może się popsuć. Może ktoś ma na myśli jakieś inne rozwiązanie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 04.11.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Mam cos w rodzaju kredensu - duza szafke na nozkach podzielona na cztery kwadratowe czesci, kazda z czesci zamykana na zaluzje. Niestety uzytkuje dopiero jakies 3-4 tygodnie, wiec nie jestem w stanie powiedziec ile zaluzje wytrzymaja. Na razie jest ok, pomimo, ze dwie zaluzje sa otwieranie i zamykane po parenascie razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts