kamil.szymczak 12.12.2019 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Witam,Stoje prze wyborem jak rozwiązać kwestię ogrzewania podłogowego w małej łazience ok 4,5mkw. Do wyboru mam rozdzielacz z mieszaczem lub RTL. RTL jest znacznie tańszy i co ważniejsze ma mniejsza obudowę co jest dla mnie kluczowe. Grupa z rozdzielaczem posiada dużo głębszą skrzynkę. Łazienka jest mała ma ok 4,5mkw pętla nie będzie przekraczała 20 metrów. Dodatkowo w łazience będzie grzejnik drabinkowy ale na innym obwodzie, tutaj nie będzie ograniczana temperatura. Nie zależy mi na sterowaniu dokładnym temperaturą. Czy RTL wystarczy na taka małą łazienkę?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 12.12.2019 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Wystarczy rtl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts