Problemowa5 12.12.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Ponad rok temu pracownicy ułożyli mi kostkę. Zaraz po ułożeniu pojawiło się coś takiego (załączam zdjęcie). Pracownicy powiedzieli ze mam kostkę sobie umyć i ślady znikną jednak firma myjaca nie podjęła się tego ponieważ stwierdzili że kostka nie jest brudna . Czy mogą Państwo określić co to są za ślady i z czego powstały? Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Problemowa5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 15.12.2019 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Też mam obecnie problem z kostka brukowa. Powiem szczerze że wygląda mi to na otarcia które mogły powstać w transporcie. Kostka była czymś przekładana na paletach? Mogą to być też wykwity które są czymś naturalnym. U mnie akurat kostka wypowiała po ok 2 miesiącach od ułożenia a wykwit wystąpił na całej powierzchni i według producenta też jest wszystko ok. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Nervil18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_wro 15.12.2019 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Jeśli na palecie nie było tego widać a zaraz po ułożeniu nagle się pojawiły to możliwe ze nie założyli gumy na zagęszczarke i porysowali kostkę. Trochę ciężko mi w to uwierzyć, no chyba ze pierwszy raz układali grafitowa kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libra100 15.12.2019 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Tak jak pisze michal_wro, wygląda mi to na przetarcia po zagęszczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts