panbudowniczy 12.12.2019 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 witam, chciałbym od wiosny zacząćbudowe domu goscinnego na zgloszenie. 35m2.Początkowo miał być murowany ale ostatnio dużo się zastanawiam nad konstrukcją szkieletową i może ktoś mi pomoże zaprojektować go według mojego indywidualnego pomysłu. Ktoś kto sie na tym zna i może ma dostęp do programu co projektuje sie konstrukcje szkieletowe bd bardzo mile widziany:)Oczywiście chetnie zapłace również za pomoc:) Do wiosny troche czasu mam z kims dopracuje taki projekt:) Jeżeli temat jest w nie odpowiednim dziale to bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie. dziekuje i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 13.12.2019 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Może lepiej kupić projekt typowy. Większość tych mikrodomów wygląda tak samo: prostokąt i dach dwuspadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 13.12.2019 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Nie wiem co cie ciągnie do tego szkieleciaka nie dość że droższe więcej roboty to i tak gorsze niż murowane , z takiego ytonga postawisz i też będzie ciepły a co do projektów to na alledrogo są projekty gotowe po 80 zł , wejdź na yutuba i poszukaj dom za 25 tys tam gościu ma kilka projektów gotowych za niecałe 100 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 13.12.2019 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Te gotowe projekty które widziałem mają tyle finezji i uroku co wóz z węglem. Ciekawe domki robi ten człowiek http://oemi.pl/ To oczywiście moje odczucie, Tobie nie muszą się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ACCel 22.12.2019 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Chcesz budować sam? Podstawy konstrukcji masz tutaj:http://budujzdrewna.pl/archiwum/problemy-technologii/konstrukcja-scian Szukaj też*na YT po hasłem "timber frame". W mojej stopce masz też*dziennik i informacje na ten temat. Na stronie 17 są rysunki szkieletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.12.2019 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No, i jest też cordwood... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts