gacrad 16.12.2019 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Cześć. Mam problem z ciepłą wodą z elwktrycznwgo bojlera. Dobiłem powietrze dp hydroforu, tak jak robiłem to zawsze. Wyłączyłem go, zamknąłem główny zawór, odkrecilem krany, jak woda zeszła, dobiłem 1.5atm, zamknąłem krany, odkrecilem zawor i wlaczylem hydrofor. Od tego czasu, nie leci ciepła woda, mimo że bojler, jest ciepły, tak jak rurka od cieplej wody. Kiedyś wyjscie ciepłej wody, bylo gorące caly czas, a teraz jest do czasu, az uruchomię wodę, wtedy robi się chłodne i nagrzewa dopiero jak zakręcę kran. Proszę o pilną pomóc, Święta i goscie za pasem Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.12.2019 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Brawo dobiłeś bojler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacrad 16.12.2019 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Nie rozumiem.., jestem raczej zielony, a prcedurę dobijania powietrza do hydroforu, zrobiłem tak, jak wiele razy wcześniej. Co zrobić, żeby naprawić cieplą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacrad 16.12.2019 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Załatwione. Pokrętło +/- było zapieczone, zdjąłem plastikową osłonę i ruszyłem kombinerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts