erbach 18.12.2019 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Kupowanie ekogroszka w internecie to ruletka tym bardziej ze nigdy nie wiem czy mam prawo zwrotu czy nie? Czy każdy sklep musi przyjać mój towar? Dajcie namiary na uczciwy i solidny ekogroszek w paczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4darko 19.12.2019 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Teoretycznie każdy sklep musi przyjąć zwrot towaru bo takie ma prawo konsument, ale w praktyce to niedziała. Dlatego warto czytać politkę zwrotów na stronie ineternetowej. Kupuje w sklepach z europejskim znaczkiem trusted shops. Wtedy sa doatkowe zabezpieczenia i zwrot do 10 tusiecy. Wczoraj robilem zakupy po raz kolejny u [spamer]. Kilka ton ekogroszka i zauwazylem ze tez maja ten certyfikat. Fajnie bo to dodatkowe ubezpieczenie zakupow Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgut 19.12.2019 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Teoretycznie każdy sklep musi przyjąć zwrot towaru bo takie ma prawo konsument, ale w praktyce to niedziała. Dlatego warto czytać politkę zwrotów na stronie ineternetowej. Kupuje w sklepach z europejskim znaczkiem trusted shops. Wtedy sa doatkowe zabezpieczenia i zwrot do 10 tusiecy. Wczoraj robilem zakupy po raz kolejny u sztygara. Kilka ton ekogroszka i zauwazylem ze tez maja ten certyfikat. Fajnie bo to dodatkowe ubezpieczenie zakupow Ten [sPAMER] to tani nie jest ale przynajmniej solidny. Nigdy nawet przez myśl by mi nie przemknelo ze możne niedosatrczac kupionej i opłaconej dostawy no ale wypadki chodza po ludziach. Dodatkowe ubezpieczenie przesylki zawsze w cenie Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Elfir spamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktor626 20.12.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Dajcie namiary na uczciwy i solidny ekogroszek w paczkach Prosisz i masz: - Pieklorz - Skarbek Ostatnio kupiłem i powiem Ci klasa sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts