wierzba1234 20.12.2019 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Witam,jestem w trakcie dopinania oferty na okna i drzwi tarasowe. Jak powinien być przygotowany próg pod drzwi HST. Aktualnie mam wymurowany próg z pustaka ceramicznego na wysokość docelowej posadzki- 25cm. Rozumiem że HST montuje się poniżej posadzki? Ile muszę obniżyć próg tzn ile cm niżej osadza się HST ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.12.2019 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Oczekujesz odpowiedzi konkretnie od kogoś z Oknoplastu ?Szczerze mówiąc - nie widziałem tu nikogo z fabryki od tygodni, jeśli nie miesięcy. Jeśli nie, to przeniosę Twój post do działu okna na forum ogólnym. A co do tematu: w zależności od systemu próg ma od 2-óch do najczęściej spotykanych 5- 7cm i można /warto go w całości wpuścić w podłogę. A poza tym warto dołożyć dodatkowo chociaż 5cm cm poszerzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts