Napoli 20.12.2019 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Sprawdzał ktos jakie zuzycie opału w Waszych domkach w kg ?Poprawione .To dla kulibota niech się tutaj wypowiada. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Napoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.12.2019 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Zużycie gazu w kg opału ??Po co zresztą dublować wątki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 20.12.2019 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Opał typu ekogroszek jest be grzeje gazem;) No chyba że bym miał za darmo = 0zł to bym rozważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.12.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Jak tak dalej będzie mrozić jak dotąd to sezon w maju zamknę pewnie w 1,5 tony , dobowo to praktycznie po 7kg schodzi na 120m2 tylko bo jak narazie poddasza nie grzeję ,nie ma komu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 20.12.2019 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Opał typu ekogroszek jest be grzeje gazem;) No chyba że bym miał za darmo = 0zł to bym rozważył Gaz nie jest taki czysty jak się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magisterson 13.01.2020 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Zależy jaki dom i jaki ekogroszek. Ja mam dom 120m2 i palę ekogroszkiem 26mj/kg. Zacząłem palić w październiku (wrzesień ogrzewałem jeszcze kominkiem, był ciepły wrzesień). Od października do teraz zeszło mi 1,5 tony. W domu mam około 20 stopni. Tutaj jest fajny kalkulator ekogroszku. Ja właśnie kupiłem ten ekogroszek fajnie się pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RDMN 05.02.2020 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dom 160mkw, stare budownictwo, ściana 3 warstwowa silikat + pustka + suporeks i ocieplona 8 cm styro. palę węglem od początku grudnia, do teraz poszło ok. 1,2t eko 24MJ. nie jest to najlepszy groszek, ale jest tani i dobrze się spala. do mojego pieca tłokowego w sam raz. Jak dalej sie takie temperatury utrzymają to myślę że w 2,5t. zamknę sezon. Dopóki było ciepło czyli do grudnia przepalałem drewnem po powrocie z pracy i wystarczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts