akson 14.08.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Witam!mam propozycję od wykonawcy remontu mojego domu, ocieplenia budynku i jednocześnie wykończenia elewacji, płytkami klinkierowymi wprasowanymi w piankę poliuretanową.Wg producenta jest to skuteczna forma ocieplenia budynku.Czy ma ktoś z szanownych forumowiczów jakieś doświadczenie lub jakikolwiek wieści na temat takiego rozwiązania?Z góry dziękuję!Akson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 14.08.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Te płyty które widziałam kilka lat temu na targach były drogie i nieładne- szerokie fugi a małe płytki.Jeśli te które Ci proponują są Ok to warto się zastanowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 14.08.2002 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Witaj Engi!Te akurat wyglądają jak rzeczywista klinkierówka i fugi takie normalne. Ale cały czas nurtuje mnie pytanie czy będę miał załatwioną sprawę ocieplenia budynku.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts