Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pod?wietlana wn?ka w ?cianie

MarcinBialezyn

Recommended Posts

No właśnie, rewelacja te wnęki w kuchni zaprojektowanej przez Osową. Zwłaszcza dla kogoś kto lubi zakupy- nie musi wychodzić z domu by czuć się jak w sklepie.

Tylko trzeba pamiętać o zmianie dekoracji.

W jednym tygodniu stawiamy we wnękach słoiki, w drugim wazoniki, w trzecim kartoniki itd... wg inwencji dekorującego. Ela

No właśnie, rewelacja te wnęki w kuchni zaprojektowanej przez Osową. Zwłaszcza dla kogoś kto lubi zakupy- nie musi wychodzić z domu by czuć się jak w sklepie.

Tylko trzeba pamiętać o zmianie dekoracji.

W jednym tygodniu stawiamy we wnękach słoiki, w drugim wazoniki, w trzecim kartoniki itd... wg inwencji dekorującego. Ela

Wygląda mi na to, że masz jakiś problem........................uwielbiasz krytykować.

D`arek

O gustach się nie dyskutuje. Każdemu ma się PRAWO podobać co innego.

A Ty?

Co wątek to krytykanctwo.

Miej na tyle odwagi i pokaż nam jak TY mieszkasz, a teraz my ocenimy Ciebie!

Może i zachwytom nie będzie końca, jeśli będzie to.... - "to coś, co nam odejmie mowę!"

Sonika.

Mnie też bardzo nie podobają sie takie wnęki, a skoro tyle ich tu na forum, bo to rozwiązanie dość popularne, to co poradzisz?

I tak się akurat składa, że zarówno Kasiorek jak i Osowa je proponują.Nie ma ich za to u Roberta Skitka.Dlaczego od razu podejrzewać o złośliwość.

Ja też pokażę kiedyś swój dom, nie będzie ani jednej wnęki, ani jednego halogenika, ani drzazgi pseudomahoniu i może się to wielu osobom nie spodobać.Na pewno nie będę się z tego powodu obrażać.Osowa jest dla mnie niebywałą osobą, niezwykle energiczną i ciepłą, ale jej styl kompletnie mi nie pasuje.Czy mam zatem nie wypowiadac się ze względu na sympatię do niej?Czy nie lepiej wyrazić szczerze swoje zdanie i może kolejny chętny na kiczowatą wnękę przemyśli temat?

miniplan myślę,że Sonice nie chodziło o to że ktoś nie lubi wnęk tylko o sposób wypowiedzi.Jeśli chodzi o mnie to wnękę zastosowałam tylko raz,u mnie i to ze wzg na zakończenie korytarza który bez oświetlenia go byłby bardzo ciemny,a tak mam miejsce na wystawienia rzeczy które również sprzedaję

Mimilapin,

dyskusja jest bez sensu.

Marci Bialezyn pytał o zdjęcia, a nie o to czy to się komuś podoba :

Witam!

Czy ktoś ma w domku coś w rodzaju podświetlanej wnęki w ścianie?

Szukam zdjęć z takimi rozwiązaniami.

Każdy robi co chce i jak mu się podoba, a krytykowanie innych przez cały czas, w każdym wątku to już choroba.

A tak wogóle to nie mam nic przeciwko takim wnękom, są inne problemy.

Absolutnie się nie zgodzę.

kiedy Ewka pytała o wykorzystanie kamienia we wnętrzach i prosiła o zdjęcia odezwało się kilka głosów, że to niepraktyczne, może się szybko znudzić itp. I bardzo dobrze!!! Jeśli Ewka nadal cbędzie chciała zastosować te kamienie (skorzystać np. z moich namiarów), to dobrze, jeśli się przekona do argumentów na nie, też dobrze - przynajmniej będzie pewna swojej decyzji.A inne osoby, które są zainteresowane danym tematem,skorzystają, poznając różne opinie.

Czy Ty Sonika, urządzając dom, jesteś absolutnie pewna swoich rozwiązań i pomysłów?A jeśli tak, tj. absolutnie wiesz, czego chcesz i takie drobiazgi to dla Ciebie strata czasu, to przepraszam, ale po co przeglądasz ten dział forum?

Każdy z nas sam oceni stosowność danej wypowiedzi, kulturę autora itd.

Po co kogoś strofować i przywoływać do porządku?

To nie było chamskie, wulgarne, może nazbyt dosadne, ale bez przesady.

Ja uwazam oswietlone wneki za niepraktyczne. No bo jak maja byc ladne to musza byc na okraglo oswietlone. Po co ? No chyba, ze ktos ma taki kaprys i kupe pieniedzy. Ja nie mam (pewno wielu foromowiczow rowniez). DO oswietlenia mam podejscie praktyczne. Ma byc takie, zeby po wlaczeniu sluzylo do czegos wiecej niz do podzwiania przedmiotow. Zreszta swoim domem ciesze sie glownie w weekendy i to za dnia. Jest wiec to dla mnie watpliwa ozdoba i zupelnie niepraktyczna :)

Mam nadzieje, ze moja opinia nie zostanie storpedowana przez rzesze milosnikow oswietlonych wnek a uznana za glos w dyskusji. Ja nie krytykuje nikogo za to ze lubi cos takiego. Jesli ma czas i pieniadze, zeby sie tym cieszyc to prosze bardzo. Ja w moim domu podswietlone wneki ekspozycyjne wykluczam.

Witam.

Włąsnie jestem w trakcie remontu swojego domu (wnętrz). Osobiście podobają mi się takie "otworki" w ścianie. Prezentuję na razie wersje roboczą moich dokonań.

Pozdrawiam.

http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=30126&zid=361525&r=1.

http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=30126&r=1