Konsultant Viessmann 27.12.2019 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Jeśli chodzi o dostępność serwisu również się polecamy! Korzystając z Viessmann Serwis w prosty sposób odnajdziesz kontakt do Partnera Serwisowego firmy Viessmann w swojej okolicy. Z koli na infolinii TD24, profesjonalnie przygotowani konsultanci oraz doradcy techniczni są do Państwa dyspozycji przez 24 godziny, 7 dni w tygodniu. Szczegóły na stronie: https://www.viessmann-serwis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 27.12.2019 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Według mnie to De Dietrich ale z tych dwóch to poszukaj najbliższego serwisu w swojej okolicy A tak dla użytkownika to jakie sa róznice pomiędzy Junkers zsb 24-5 c a Dietrich Lumea MPX a np Termet Gold względem kosztów za rachunki gazu itp...? Zastanawia mnie czemu ten Deditrich Lumea jest tańszy od MCR3 evo skoro ma lepsza modulację. Serwis jest w każdej firm lepszy lub gorszy (tak słyszałem) Edytowane 27 Grudnia 2019 przez Claudynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts