Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wentylacja grawitacyjna

Recommended Posts

Pamiętasz słynną stopką na FM jednego z forumowiczów . Było w niej napisane ,że asolt mija się z prawdą itp. Pamiętasz ? Pełnisz tu na FM swoją misję ,procederu ,który uaktywnia się wtedy kiedy sprytnie odsuwasz od siebie uwagę

wtrącając w to inne osoby oczerniając je by poruszać się po FM w chwale. Nie pojmuje jak czytam te twoje ,tylko twoje wizje i dlaczego chcesz mieć w nich zawsze rację. Wiesz ile ty błędów popełniłeś do których się nie chcesz przyznać? Ja wiem i nie wchodzę z tobą w dyskusję ,która prowadzić może tylko do jednego. Twojego fałszywego zwycięstwa.

Brawo za post! Ja wiem Kolego czemu on chce mieć zawsze rację. Bo jak nie wiadomo bo co chodzi to...

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rozumiem, że nie wierzysz iż Twoja WM jest zagrzybiona. Ja twierdzę, że jest z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością, chyba, że dopiero ją zamontowałeś.

Dziekuję za odpowiedż z której się ucieszyłem bo potwierdziło się moje przekonanie że jesteś fajny koleś. Bardzo mnie uspokoiłeś swoim wpisem bo już myślałem że rzeczywiście grozi mi jakiś bliżej niezidentyfikowany grzyb w domu. A to chodzi tylko o kanały wentylacyjne a grzyba trzeba szukać z pomocą akredytowanego labolatorium. Mam własnoręcznie prawidłowo zamontowane kanały (ocieplone tam gdzie trzeba) i jak czasem w nie zaglądam to są suche jak pieprz. Ale możesz mieć rację . WM z kanałami wylotowymi nieocieplonymi w przestrzeniach nieogrzewanych muszą być zagrzybione bo następuje tam kondensacja pary wodnej. Tylko powinieneś napisać ,, Przy nieprawidłowo wykonanej WM masz grzyb murowany w kanałach wylotowych'' i było by ok.

Pozdrawiam Tomraider.