TomaszB 03.11.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Witam, potrzebuję wkład kominkowy otweirany "jak okno", tzn. dwoje drzwi owteiranych na obie strony, najlepiej ze szprosami (też jak okno) i oczywiście utrzymujący ogień po otwarciu na oścież - żeby trochę na ten ogień również popatrzyć.Takie marzenie ma moja Żonka, a ja ją kocham i chcę spełnić jej marzenie. Na razie znalazłem jedynie wkład francuzki (?) De Luxe o symbolu 6076 60 za ok.2500zł z szybrem.Czy jest dla niego jakaś konkurencja i czy ta cena jest "dobra" Poza tym; ile może kosztować obudowanie kominka (robocizna) - bez cudów, tzn. sama obudowa bez DPG, płaszcza wodnego itp.No i z czego budujecie obudowy Piszcie proszę! PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mini 03.11.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 na priw mogę wysłać zdjęcia, właśnię fachowcy kończą mój kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 03.11.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Mysle zte to nie najdrozsza opcja. wszelkie wklady tzw. udziwnione to dodatkowa kasa. Im prostsze tym tansze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 03.11.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Tarnawa ma taki model - otwierany na dwie strony, szyby mogą być dzielone, albo gięte. My mamy taki 16 kW z szybą giętą (troszkę droższa niż dzielona), kosztował 3tys. więc do najdroższych nie należy, a moim zdaniem jest bardzo ładny. Obudowa będzie z marmuru, prosta półka w kształcie trapezu - jak drzwiczki + ramka, właśnie się robi, jak chcesz, to za parę dni mogę Ci podesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts