olo75 28.12.2019 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 WitamMam pewien pomysł co do wykorzystania pompy głębinowej ssącej od dołu ale potrzebuję informację czy można w prosty sposób odwrócić jej działanie. Tzn. zamiast ssać dołem ma ssać górą a dołem pompy ma tłoczyć. Czy elektrycznie da się coś takiego w łatwy sposób zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 28.12.2019 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 chcesz wtłaczać wodę do studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 29.12.2019 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Witam Mam pewien pomysł co do wykorzystania pompy głębinowej ssącej od dołu ale potrzebuję informację czy można w prosty sposób odwrócić jej działanie. Tzn. zamiast ssać dołem ma ssać górą a dołem pompy ma tłoczyć. Czy elektrycznie da się coś takiego w łatwy sposób zrobić? Pewnie to zależy od konkretnego modelu pompy, ale raczej nie da się tego zrobić "elektrycznie". W pompie ciśnienie wytwarzają zazwyczaj wirniki albo kształt dyfuzora, które są "kierunkowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 30.12.2019 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dodatkowo wiele pomp posiada zawory zwrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts