jajmar 29.12.2019 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Ściany nośne najpewniej są: A) w linii pionowej między sypialnia a salonem B) w linii poziomej nad kotłownią aż po kuchnie To jest zgadywanie W rzucie z linku wyraznie widac grubsze sciany wewnatrz domu. Sa grubsze od cieńszych co nie znaczy że to nośne. A może te cienkie to "6" a te grube to "12". Autor pytanie pisał 'Budynek ma wymiary ok 9x11m i jest tam zastosowany strop teriva 1 a brak jest ścian nośnych- są tylko działowe." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frytczyk 29.12.2019 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zgadza się Panowie. Jeszcze nie mam tego projektu ale chcę go kupić i mam wątpliwości dlatego Was pytam. Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi. Trochę się wyjaśniło. Możliwe że będzie tak jak napisał Nerialis że będzie rozciągnięta belka-podciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dulin7 29.12.2019 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Martwisz sie na zapas. Kupisz projekt to wszystko sie rozjasni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.12.2019 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Nie musi kupować. Może wszystkiego dowiedzieć się przed kupieniem.\Wystarczy zadzwonić do projektanta domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 02.01.2020 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jest też wersja terivy na belkach ze strunobetonu - rozpiętość do 9,3m jak pamiętam. Wystarczy poszukać w google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts