ewe.sr.92 28.12.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Witam,jesteśmy w trakcie budowy domu.Niestety na dofinansowania w 2019 roku się nie załapaliśmy (np. na piec czy dofinansowanie do ocieplenia domu, okien itp.) - dopiero będziemy te prace wykonywać w 2020 roku.Czy może wiecie coś na temat dofinansowań o jakie można starać się w 2020 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 29.12.2019 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Nie słyszałem o dofinansowaniu domu w trakcie budowy. Podeślij link:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 29.12.2019 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 na pewno będzie można starać się o dofinansowanie w ramach programu Mój Prąd na domową fotowoltaikę 2-10 kW w wysokości 5 tysięcy złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.01.2020 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Witam, jesteśmy w trakcie budowy domu. Niestety na dofinansowania w 2019 roku się nie załapaliśmy (np. na piec czy dofinansowanie do ocieplenia domu, okien itp.) - dopiero będziemy te prace wykonywać w 2020 roku. Czy może wiecie coś na temat dofinansowań o jakie można starać się w 2020 roku? Nie słyszałem o dofinansowaniu do nowych domów, wszystkie ulgi dotyczą budynków już oddanych i eksploatowanych. Napisz konkretnie na co się nie załapałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 03.01.2020 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Do końca 2019 roku można było się starać o dofinansowanie do nowych budynków w ramach programu Czyste Powietrze. Teraz już nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts