wiciu089 29.12.2019 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Witam. Mam taki problem. Mam rozprowadzone z kominka cztery wyjscia na pietro. Z trzech z nich cieplo leci tak ze jestem zadowolony natomiast czwarta kratka jest umieszczona w podlodze pod stropem. Cieplo w tej kratce dociera tylko do konca tej rury pod stropem a do kratki nie dociera tak jak by sie cofalo przed samym wylotem z niej. Dom juz ma kilka lat i stawial go tescio. Dodam jeszcze ze kazda kratka jest w odleglosci ok 3.5 od kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 29.12.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Mam taki problem........ Dom..... stawiał .... teścio.. Może kup pół litra, zaproś teścia, po paru głębszych jak się wyluzujecie i przestaniesz się krępować to po prostu zapytaj teścia co spartolił w nawiewie , jak i kiedy zamierza to naprawić. Pozdrawiam Tomraider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts