Agnieszka1 05.11.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 z tego co mi mówili - tego drewna sie nie maluje ,nie olei , ani cyklinuje .... efektów po latach nie znam ....niestety szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 z tego co mi mówili - tego drewna sie nie maluje ,nie olei , ani cyklinuje .... efektów po latach nie znam ....niestety szkoda szkoda,ze sie nie maluje ? czy szkoda ,że nie znam efektów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.11.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 bogus- jasne ,że przeoczyłeś ... to drzewo to bangkrai niezwykle trwałe , twarde ( dotykałam) i sprawia wrażenie solidnej dechy a ten dodatek ....myślę,że i mąż i pies byliby zachwyceni ( uwielbiają pływać) Mea culpa - nie zrozumiałem - myślałem że to nazwa producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.11.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 z tego co mi mówili - tego drewna sie nie maluje ,nie olei , ani cyklinuje .... efektów po latach nie znam ....niestety szkoda szkoda,ze sie nie maluje ? czy szkoda ,że nie znam efektów ? no tak konkretnoscia nie zablysnelam ze nie znasz efektow oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2004 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Znalazłam.....o pielęgnacji tarasów http://www.dlh.pl/cms/images/user/instr_pielegnacji.doc no to sobie poczytamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.11.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Znalazłam.....o pielęgnacji tarasów http://www.dlh.pl/cms/images/user/instr_pielegnacji.doc no to sobie poczytamy.... no to sobie poczytalam ... Drewno egzotyczne na te tarasy sie nadaje podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 11.11.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Ew-ka, fajny domek - i Ty jesteś bardzo fajna - czytam z zachwytem twój dziennik. Wiesz, gusta mamy podobne . Powiedz, jakie macie okna, drzwi. Czy te schody-zjeżdzalnie zbudowane? Bardzo sympatyczni jesteście . Pozdr dla Dziadka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2004 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Lia - ło matko , jakie komplimenty świąteczne Okna- jutro będą montowane , więc jak będzie final to oczywiście zdjęcia w dzienniku i galerii okna z M&S ( Pomorska Fabryka Okien ) złoty dąb , a wewnątrz białe . Drzwi jeszcze nie mam ,będą tymczasowe ( Oczywiście Dziadek jakieś ma) oczywiście schody - zjeżdżalnie - niestety tylko w marzeniach Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Ewuś to czekam na zdjęcia tych okienek Tras bedzi ejak marzenie już nie mogę sie doczekać zdjęc Twoich nowych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Też czekam na okna a ich nie ma .....jada i jadą chyba wołami ich ciągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.11.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Hejka ! Ja Ci pomogę , chcesz ? zrobimy młyn i okna zaruśko do Ciebie przywiozą Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Ew-ka ten Twój domek to jak wyjęty z bajki! Śliczny A lato to już tak niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Przyjechali !!!!!!! i okna i brama garażowa !!!!! Wrocilam z budowy , ale tam zimno ....brrrr...... zaraz zrobie gorącą herbatkę z borówkami ....... Jutro lub w niedzielę będą zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 ale Wy jesteście fajne -dziewczyny - Osowa juz oczami wyobraźni widzę jak z pejczem w dloni poganiasz okiennych coby szybciej sie uwijali ....... buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Łociekurde ? Co za rola ? Ewuś , poproszę o coś mniej drastycznego ...wiesz ja hym... pejcze? To nie w moim stylu .... dobre słowo , uśmiech czyni cuda - to miałam na myśli PRZEMOCY PRECZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Ewuś, to ja do tej gorącej herbatki chętnie sie podłączę, bo też byłam na budowie i zmarzłam okrutnie. Trzymam kciuki za montaz Twoich okien, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Osowa - jak ja bym chciala kiedys z pejczem,wysokich kozakach i krótkich spodenkach - stać nad " fachowcami" i ostentacyjnie śmigać batem w powietrze Już widzę jakby śmigała robota , wręcz paliłaby im sie w rekach ( własnie dzwonił Heniek juz 4 okna wstawione -za godzine jade zobaczyć -narazie jestem w pracy ) Tola - pijesz moją czy Twoją herbatkę ? ( moja z borówkami , sama smażyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Osowa - jak ja bym chciala kiedys z pejczem,wysokich kozakach i krótkich spodenkach - stać nad " fachowcami" i ostentacyjnie śmigać batem w powietrze Już widzę jakby śmigała robota , wręcz paliłaby im sie w rekach Oj, obawiam się, że byłoby dokładnie odwrotnie - zero porządnej roboty, panowie mocno rozkojarzeni założyliby okna w poprzek a płytki fugą do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.11.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Twoją Ewa, Twoją piję i mlaskam z zachwytu.Czekam na zdjęcia i relacje w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.11.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Osowa - jak ja bym chciala kiedys z pejczem,wysokich kozakach i krótkich spodenkach - stać nad " fachowcami" i ostentacyjnie śmigać batem w powietrze Już widzę jakby śmigała robota , wręcz paliłaby im sie w rekach Oj, obawiam się, że byłoby dokładnie odwrotnie - zero porządnej roboty, panowie mocno rozkojarzeni założyliby okna w poprzek a płytki fugą do góry... Jako mężczyzna acz nie "fachowiec" potwierdzam zdanie Jagny. Zwłaszcza gdyby wymienione przez Ew-ka części garderoby były jedynymi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts