Daroll 24.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mam pytanie jakiej firmy jest Twoja kuchnia? Sama ją projektowałaś? Jest piękna , będe miał podobny układ kuchni może coś podpatrzę od Ciebie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 24.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mam pytanie jakiej firmy jest Twoja kuchnia? Sama ją projektowałaś? Jest piękna , będe miał podobny układ kuchni może coś podpatrzę od Ciebie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2005 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 kuchnia jest z Firmy "Biały" -Kędzierzyn-Koźle -projektowala firma z kilkoma moimi wymyslami ,np. barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 25.08.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A podalabys jakies namiary my jestesmy z Katowic to nie tak daleko a bardzo podoba sie nam kolor i te zaokrąglenia mozna powiedzieć ze uklad naszej kuchni bedzie taki sam nawet jadalnia jest w tym samym miejscu tyle tylko ze jadalnia bedzie miala wykusz pozdr i dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 25.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A jeśli chodzi o barek to jest świetny Moze dołączysz jeszcze jakieś zdjęcia kuchni? lodówkę też zabudowałaś? Jak wygląda kuchnia po drugiej stronie i jaka jest wielkość kuchni w metrach? Sory ze tyle pytań ale wiesz jak to jest pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2005 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Daroll-kuchnia jest w kwadracie 3x3 z tym ,ze z jednej strony jest spizarka http://www.kotowicz.info/24_08_05_a/PICT1843.jpg patrzac na to zdjecie widac klamkę od spizarki( prawy dolny rog) ,za nią jest zabudowana lodowka -30cm blat- płyta ceramiczna i blat spod okna widoczny w całości na zdjeciu.. na priv wysle Ci namiary tel... p.Białego -bardzo polecam te firmę w moim dzieniku jest wiecej zdjec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 28.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 śliczna kuchnia,ergonomiczna i zarazem przytulna,reszta też fajna gratuluję i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 29.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ew-ka ale u Ciebie przytulnie. A jak szczeniaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 29.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 naprawde bardzo łady domek i widze że szybko się wprowadziłaś, ja mam bardzo podobny wypoczynek i po 2 latach naprawde dobrze wygląda, jeśli mogę spytać ile kosztuje taka ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ewuniu,co u Ciebie słychać? Szczeniaczki już są? Daj proszę znać jakie nowości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2005 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 witam wszystkich- w domku wszystko ok !!!!! Szczeniaczki są śliczne jestem nieprzytomnie zakochana w tych ślicznych" kluchach "....... jest ich 7 ( jeden niestety nie dał rady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A ile mają te kluseczki, tzn. kiedy się urodziły? Jej, tak bym chciała zobaczyć - to są labradorki, prawda? Znalazłaś juz dla nich domki, a może zatrzymasz wszystkie? Pewnie będzie Ci ciężko się z nimi rozstać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2005 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 sonika-labradorki urodziły sie 20 września-są takie słodkie ,że nie mogę sie od nich uwolnić wciąż jestem z nimi i im "matkuję' Dora jest świetna w roli mamusi ,a tak sie o nią baliśmy.Pewnie zatrzymalabym wszystkie maluchy ,ale jest to niemożliwe - chętni są na te szkraby ale jeszcze o tym nie myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ew-ka a może wrzuciłabyś jakieś zdjęcia uroczej siódemki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 oto moje psiunie : http://www.dj-miter.com/ew-ka/misie/kapelusz.jpg http://www.dj-miter.com/ew-ka/misie/spioszki.jpg http://www.dj-miter.com/ew-ka/misie/jedzonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 EW-Ka ,ale cudne te Twoje psiaki az chciałabym je wszystkie wycałować na maxa!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabelle 05.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 sliczne sliczne . Ten z czerwona wstazka, to juz zarezerwowany Chetnie przygarnelabym jednego. Sa sliczne. A ten z PLUS'a to chyba pierwszy w stadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.11.2005 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 jesienna odsłona okna kuchennego http://www.dj-miter.com/ew-ka/misie/PICT1941.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Nie wiem czemu tak dawno tu nikt nie zaglądał Ja mam bardzo dużą prośbę.. Poznikały wszystkie zdjęcia oprócz psinek. Mogłabyś odświeżyć wątek? Chciałabym zobaczyć Twoją kuchnię, dużo o niej miłych słów. Resztę domku też pooglądam bardzo chętnie Pozdrawiam. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Znalazłam już to co chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts