arturbn 01.01.2020 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Witam wszystkich i przy okazji życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Mam pytanie odnośnie tego odprowadzenia wody: czy rura może być przepuszczana przez strukturę balkonu -zawsze montuje się obok(uszczelnienie pianka nie będzie ciekło) czy nie powinna być prosto w pionie i czy jest wykonana z odpowiedniego materiału (nie powinna mieć kolor pomarańczowy) czy umiejscowienie rury umożliwi mi wykonanie rolety zewnętrznej na okno czy to jest właściwe wykonanie odprowadzenia wody nie widziałem jeszcze takiego rozwiązania proszę o odpisanie co sadzicie o tym wynalazku Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 02.01.2020 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Na roletę zewnętrza masz za mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 02.01.2020 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 i jeszcze jedno tam gdzie rura będzie mało izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts