macios6 02.01.2020 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Witam , otóż nie całe 3 miesiące temu zakupiłem komplet umywalkę baterię w Castoramie. Od kilku dni widzę iż pod korkiem pojawił się*nalot "rdzy" nie wiem czym to usunąć by nie zniszczyć chromowane powierzchni jakieś rady? I od czego miało by się to wziąć skoro umywalka ma nie całe 3 miesiące a tu nalot rdzy. Poniżej foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 03.01.2020 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Reklamuj, ja też tak miałem, przysłali inny korek kurierem typu click-clack i od kilku lat nie ma śladu rdzy. Sprzedają takie guano i liczą że ludziom nie będzie się chciało reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 04.01.2020 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 pod korkiem pojawił się*nalot "rdzy" Sprawdź czy to na pewno rdza... bo albo faktycznie korek zaczął "farbować" albo (co mi wygląda ze zdjęcia) są to jakieś biologiczne osady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts