zadra 07.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja też mam duże problemy z firmą Systembud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadra 07.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Chętnie nawiążę kontakt z poszkodowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 07.08.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadra 10.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wiele można powiedzieć o tej firmie ale na pewno nic dobrego, człowiek całe życie sie uczy .... dla nas to był szok... Mieliśmy nadzieję że takich firm juz nie ma...i takich cwaniaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisku71 03.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Można coś bliżej na temat Systembud, bo właśnie jest w przygotowaniu moja umowa na wybudowanie domu pod Warzsawą przez tą firmę, i teraz nie wiem czy podpisac czy szukac kogoś innego ... ale kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisbis 04.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Można coś bliżej na temat Systembud, bo właśnie jest w przygotowaniu moja umowa na wybudowanie domu pod Warzsawą przez tą firmę, i teraz nie wiem czy podpisac czy szukac kogoś innego ... ale kogo Witam aż szkoda mi czytac takie posty.. Ja naprawdę miałam szczęscie z budowa.. Współczuje jesli nie masz izolacji to ja jako kobieta wiem ze jest to plama i to solidna.. Mój wykonawca w szczególności kładł nacisk na izolacje.. wiem ze dawał 200 dysperbit styropian AQuA 200 niebieski bardzo twardy wiem.. Dzwoniłam i pytałam go co dawał by pisząc nie zrobić z siebie pośmiewiska.. jestem zadowolona. I przykro mi ze jestesmy cywilizowanymi ludzmi a wielu z nas nie potrafi dojść zgodnie do kompromisu u po kończyć budowy. ja bez wahań polecę swojego wykonawce mimo że wielu odbierze to jako reklamę ale takich ludzi trzeba promować by za oszczedzić innym złości po obraniu nie odpowiedniej ekipy. Trzymam za pomyślne dogadanie się firmy oraz rozżalonych inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix82 31.10.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witajcieodgrzebię trochę ten wątek.Mianowicie poszukuję osób poszkodowanych przez firmę SYSTEMBUD ,której właścicielem jest Sylwester ŁukaPan Łuka dopuścił się wielu karygodnych uchybień w sztuce budowlanej, do których oczywiście się nie przyznaje nawet jak pokazuje mu się twarde dowody.Od dłuższego czasu nie możemy dojść do porozumienia Dlatego proszę o kontakt osoby, które z tą firmą lub tym panem miały styczność i mogą wskazać nam drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts