michalck81 03.01.2020 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Piszę ten temat ponieważ po raz 4 lub 5 ów bank pobiera mi 4gr z rachunku tytułem "Spłata odsetek karnych", co oczywiście jest nonsensem ponieważ każda rata kredytu (kredyt w CHF bo może to mieć znaczenie) pobierana jest w terminie. Oczywiście za każdym razem składam reklamację i owe 4gr są mi zwracane, ale po 3-4 miesiącach sytuacja się powtarza i moja cierpliwość już się wyczerpała.W związku z powyższym pragnę ostrzec klientów tego banku i uczulić, aby posprawdzali swe rachunki w tym banku, czy przypadkiem bank sobie nie pobiera nienależnych kwot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 05.01.2020 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Podobna sytuacja - bank nalicza mi opłatę za prowadzenie rachunku mimo spełnionych przeze mnie warunków aby konto było całkowicie bezpłatne.Znaleźli sposób na drobne:)Ciekawe ile osób np. starszych, nierozeznanych, daruje im te drobne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 06.01.2020 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Że też się komuś chce czas marnować na jakieś reklamacje za 4 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 06.01.2020 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Że też się komuś chce czas marnować na jakieś reklamacje za 4 gr Zajęło mi to tyle samo czasu co tobie napisanie tego bezsensownego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts