Pauliq 03.01.2020 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Witam. Poszukuję informacji na temat instalatora i serwisanta pomp ciepła P. Tomasza Krakowskiego firma ghs pompy ciepła Ruda Śląska.Prosiłbym również o polecanych przez was instalatorów i serwisantow pomp ciepła powietrznych z Śląska i okolic. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 06.01.2020 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Przepraszam, ale czy nikt nie jest w stanie mi pomóc? Nie wierzę że nikt nie jest w stanie się mi odpowiedzieć a czy może nie chcecie na forum nikogo promować? W takim razie proszę na pw o pomoc. Szukam instalatora pompy ciepła. Najlepiej z Śląska aczkolwiek nikogo nie przekreśla z szerszej polski. Ktoś korzystał z usług GHS z Rudy Pana Tomasza? A może Firmy Karbon z Rybnika Pana Tyliżyna? A może Kolegi z forum CNC? Jest Ktoś w stanie podzielić się ze mną opinia? Z Góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesus 27.07.2020 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 I jak, znalazłeś sensownego instalatora na Śląsku? GHS ma dobrą opinię, ale dzięki temu mam wrażenie też że poleciała jakość kontaktu - po prostu mają tyle roboty, że ciężko się umówić, jakieś pytania zadać itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.07.2020 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 A co jest potrzebne? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 28.07.2020 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 I jak, znalazłeś sensownego instalatora na Śląsku? GHS ma dobrą opinię, ale dzięki temu mam wrażenie też że poleciała jakość kontaktu - po prostu mają tyle roboty, że ciężko się umówić, jakieś pytania zadać itd. Po przeczytaniu wielu wielu for, po przeszukaniu internetów też jestem zdania że jedyny Pan warty uwagi to GHS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 28.07.2020 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 GHS robila u mnie, nie obyło sie bez wpadek. Wszystko zależy na jakiego instalatora sie trafi a nie od firmy. Ludzie w obecnych czasach zmieniają sie jak co kilka miesiecy. Kontakt z GHS jest ok przed montażem, potem oczywiście trudniej. Mają kupę roboty.Ceny są ok, nie było też problemu z poprawkami/awariami po montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.07.2020 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Po przeczytaniu wielu wielu for, po przeszukaniu internetów też jestem zdania że jedyny Pan warty uwagi to GHS Pytałeś w Konceptusie? Ja uważam, ze nie jest jedyny! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 11.08.2020 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Pytałeś w Konceptusie? Ja uważam, ze nie jest jedyny! Adam M. A co ty nie poradzisz ? Przecież produkujesz PC. ha ha. Tylko reklamować firmę potrafisz? To twoja praca? Żałosny jesteś człowieku. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez -voymar- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2020 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Tylko czepiać się potrafisz?Jesteś bardzo ograniczony...Zapewniam Cię, że mam wiele zalet oprucz tego, że pompy ciepła robię. Sugerujesz zrobienie człowiekowi tej pompy "na fuchę"?Fe!... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.08.2020 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Tylko czepiać się potrafisz? Jesteś bardzo ograniczony... Zapewniam Cię, że mam wiele zalet oprucz tego, że pompy ciepła robię. Sugerujesz zrobienie człowiekowi tej pompy "na fuchę"? Fe! ... Adam M. Nie denerwuj się Nie przystoi takiemu zacnemu tak brzydko i fałszywie pisać. Wstydź się i to nie za oprucz tylko za słownictwo użyte w stosunku do drugiego Forumowicza. Nie dorabiaj ideologii - PC składasz z części a nie "robisz" pompy ciepła. Konceptus na swojej stronie nie oferuje serwisu powietrznych PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 15.08.2020 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Klimatyzacja Katowice , zerknij Karol tam dużo tego modzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 15.08.2020 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 GHS robila u mnie, nie obyło sie bez wpadek. Wszystko zależy na jakiego instalatora sie trafi a nie od firmy. Ludzie w obecnych czasach zmieniają sie jak co kilka miesiecy. Kontakt z GHS jest ok przed montażem, potem oczywiście trudniej. Mają kupę roboty. Ceny są ok, nie było też problemu z poprawkami/awariami po montażu. A jakie miałeś problemy po montażu? Ja do mojej nie zaglądam. Może cos przeoczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2020 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) d7d Konceptus robi BIZNES.Sprzedaje dobry towar temu, kto go potrzebuje.JEŻELI uważasz , ze ja te pompy składam z części - i to wystarczy - JESTEŚ SKRAJNYM IDIOTĄ!Rury miedziane TEŻ mam robić?Jesteś skrajnie "niemanualny" - wiec się wypowiesz!ILE (choćby dla zabawy, wiedzy ) pomp poskładałeś?ILE działało?A to tylko cykl parowanie - skraplanie. Jesteś normalnym "przypierdalaczem".Sam gucio umiesz ale skrytykujesz KAZDEGO!TAKI dobry jesteś No, pokazałaeś to tu już nie raz...Tego, ze indywiduum "voymar" troluje - to nie widzisz...Tego, ze Ty też - też nie widzisz...Lasu nie widzisz, bo drzeewa Ci zasłaniają?!Oczka przetrzyj! Ja się nie denerwuję.Gówno leżące pod stopami się po prostu omija...ŁAPIESZ?No, chyba, że nie - to JAŚNIEJ napiszę! Adam M. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2020 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Koneptus nie oferuje naprawy tego, co stale się sypie.Ja umiem to naprawić, ale też mi sie ten biznes nie podoba. Niech zajmą się tym ci, co ten badziew sprzedają.Schematy mają... wsparcie producenta... WIEDZĘ... MUSZĘ - ja?Nie daja sobie rady?To PO CO wprowadzają na rynek taki badziew? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.08.2020 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Napisz co konkretnie robisz w tych pompach?Kiedyś pisałeś o posadzkach w stacji diagnostycznej wykonywanych z dokładności do 0,01mm (o jedno zero nie chodzi). Resztę twojego wpisu pomijam bo masz pewne problemy.Są na to lekarstwa. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) DŁUBIĘ W NICH! Jsne? Teraz napisz tu nam CO TY w dzoiedzinie POMP COEPŁA robisz i jakie masz osiągniecia. Meliskę Ci polecam! w RMF ciągle namawiaja na jej stosowanie.To tak co do lekarstw... Adam M. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2020 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 A coś o TWOIM przypiedalactwie napiszesz?CZEMU sie przypierdalasz..KTO Ckipłaci..ILE? ....ZA CO? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.08.2020 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Nie kumam twojego dziwnego słownictwa. A coś o TWOIM przypiedalactwie napiszesz? CZEMU sie przypierdalasz.. Dłub dalej i daj spokój innym. Mogą mieć odmienne zadnie niż ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.08.2020 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 A jak mają inne zdanie jak Ty to co?Zrugasz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.08.2020 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Napisz konkretnie - WIDZIAŁEŚ jakąś pompę ciepła?DOTYKAŁEŚ jej?Może nawet... PROGRAMOWAŁEŚ sterownik takiej!?Nie wstydż się! NAPISZ!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts