Program93 04.01.2020 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Witam ,Dom ocieplać wełna twarda , a do cokołu styropianem grafitowym balkony obróbka styropianem białym . W mojej hurtowni maja klej caparol capatec190 jest on niby uniwersalny klejenie i zastąpienie do wełny i styropianu . Czy ktoś pomoże mi w wyborze i powie czy warto go dać , nadaje się do białego jak i grafitu ? Cena nie jest niska wiec myśle ,ze to produkt dobrej jakości . Oraz czy to złe rozwiązanie jak mam eps od gruntu do cokołu zamiast xps , widać w częściowo na zrobionej części ,ze na warstwie już zasiatkowanej klejem jest ślad wody , może to tylko klej nasiąka ? Ratować się potem jakim tynkiem typu carbon od caparola czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 07.01.2020 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Ewentualnie powie mi ktoś czy na dom z półtora pustaka żużlobetonowego lepiej zastosować styropian czy wełne mineralna ? Wełna z robotą wychodzi 40zł /m2 drożej od styro , na całej inwestycji 20000zł więcej ,ale cena nie gra roli ma być potem dobrze ,a w domu wentylacja grawitacyjna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts